Kelingan Mantan – NDX A.K.A Familia
Lirik :
Dek…
koe nangdi??
kangmas kangen dek,kangeeeen banget
ibarat sego kucing ra dikareti
ambyar ati iki dek,ambyaaaaar tenan
opo meneh nek kelingan janjimu dek
murus ning ati,
kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek
rekaman neng HOME RECORD STUDIO
mergane iki isane kangmas

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ternyata ming ngapusi cidro ati iki
ra kroso metu mili terus neng pipi

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
adek kangmas nyaman kalih panjenengan
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ternyata ming ngapusi cidro ati iki
ra kroso metu mili terus neng pipi

dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodok suwe wes sesasi koe ra ngabari
aku bingung kudu nggoleki sliramu nangendi
yowes mungkin dalan tresnone kudune pisah
walaupun ati iki gor isone pasrah
bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku
senajan koe wes gawe cidro ning atiku

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni Tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ternyata ming ngapusi cidro ati iki
ra kroso metu mili terus neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
mergone tresno iki tak direstui ibukku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanthi ikhlas ati

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ternyata ming ngapusi cidro ati iki
ra kroso metu mili terus neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
mergone tresno iki tak direstui ibukku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanthi ikhlas ati
lilakno aku kanthi ikhlas ati